In memoriam Berry van Gool


Tot onze schrik en groot verdriet hebben wij vernomen dat één van onze schutters, Berry van Gool, op zaterdag 13 juli is overleden. Binnen de vereniging heerst grote verslagenheid en het onbegrip over de manier waarop hij om het leven is gekomen is enorm.

Berry (28) was sinds 2016 lid van Sint Sebastiaan Prinsenbeek en hij ontwikkelde zich al snel tot een vaste en graag geziene waarde binnen de vereniging. Hij zorgde met zijn enthousiasme en gevoel voor humor wekelijks voor een vrolijke noot tijdens de trainingsavonden. Met Berry verliest de club één van haar trouwste leden.

Naast één van de sfeermakers was Berry ook een begenadigd houtschutter. In 2018 werd hij tot koning gekroond na het winnen van de clubkampioenschappen binnen zijn klasse (traditioneel). Ook won hij meerdere keren de Van de Goorbergbeker en behaalde hij in maart 2018 de tweede plaats tijdens de NHB-bondskampioenschappen.

In deze moeilijke tijden gaan onze gedachten uit naar de familie en vrienden van Berry.

Berry, zonder jou zal de club voor altijd een stukje stiller zijn. We zullen je nooit vergeten...

Het bestuur en de leden van HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek


59 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

Openingstijden: Wo 20:00u-22:00u, Vr 19:00u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now