Brons bij de rayon kampioenschappen indoor


Zeven schutters van Handboogvereniging St. Sebastiaan in Prinsenbeek namen zondag in verschillende klassen deel aan de rayonkampioenschappen van de Nederlandse Handboog Bond (NHB). Nancy Timmer behaalde bij HKS in Zoetermeer een bronzen medaille in de longbow klasse 2.

Na twee keer dertig pijlen stond ze op de derde plaats en die heeft ze in de finales kunnen behouden.

Ook Róbin Burm schoot in Zoetermeer met longbow. Andere clubgenoten stonden weer op heel andere locaties binnen Rayon 2. Bij Alliance d’Amitié in Ulvenhout streden Frank Burm, Sjoerd Bakker, Valerie Berger en René Nuiten in recurve-klassen 5 en 6. Daar werden Valerie, Frank en René uitgeschakeld in de spannende shoot-offs. Sjoerd werd een ronde verder uitgeschakeld.

René de Wit schoot met zijn compound boog bij ARC in Rotterdam, waar de klassen 1 en 2 strijd leverden.

https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/brons-voor-nancy-timmer/


56 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

Openingstijden: Wo 20:00u-22:00u, Vr 19:00u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now