Vier medailles voor schutters St. Sebastiaan


Handboogvereniging Sint Sebastiaan heeft afgelopen weekend vier medailles binnengehaald op de rayonkampioenschappen 18 meter. Sjoerd Bakker en Berry van Gool verdienden goud.

Door Nancy Timmer en René Nuiten

Sjoerd Bakker won goud in de klasse Recurve 6. Berry van Gool ging er vandoor met een gouden plak in de klasse Instinctive bow 2. Robin Timmer behaalde zilver in diezelfde klasse en Reslan Alkahteeb won brons. Alle vier gaan ze door naar de nationale kampioenschappen!

Daarnaast hebben twee van onze leden een persoonlijk record verbeterd. René De Wit schoot 276 punten over zijn oude record en Robin Timmer deed dit met 146 punten.

Aan de rayonkampioenschappen namen in totaal vier recurve, drie instinctive en één compound schutter van de Prinsenbeekse handboogvereniging deel. Na twee voorrondes hadden Natasja Dijkstra en René Nuiten te weinig punten om door te mogen naar de laatste zestien in de klasse 6. Ze eindigden op de 17e en 18e plaats. Sjoerd Bakker (1e) en Valerie Berger (13e) gingen wel door.

In de één op één wedstrijd die volgde werd Valerie verslagen met 1-7 door de nummer 4 en Sjoerd won met 6-2 van de nummer 16. De spanning liep op tot we zagen dat hij of zilver of goud zou gaan halen. Het werd goud. Alle drie de instinctive schutters vielen in de prijzen. Berry van Gool (goud), Robin Timmer (zilver) en Reslan Alkahteeb (brons). Compoundschutter René de Wit moest het onderspit delven in de finaleronde en eindigde op de 13e plaats.

Namens het bestuur en de leden: Van harte gefeliciteerd allemaal!

---> klik ---> Fotoalbum

Kijk ook eens op onze website www.stsebastiaanprinsenbeek.nl.


31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

Openingstijden: Wo 20:00u-22:00u, Vr 19:00u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now