Koppelschieten 2017


Het koppelschieten wordt in 4 weken, voorafgaand aan de NHB competitie, verschoten als voorbereiding op het nieuwe competitie seizoen.

Men schiet met een partner en probeert dan het oude competitie gemiddelde te evenaren. De scores wordt berekend aan de hand van dit gemiddelde en voor het koppel worden de scores van beide partners bij elkaar opgeteld. Met moet proberen zijn eigen score te behalen en de opgetelde score als koppel. Hiervoor krijgt men een matchpoint. Mocht een schutter tekort schieten en de partner schiet meer, dan kan er alsnog een matchpoint behaald worden.

Nakamp

Er zijn twee groepen: de overschutters en de onderschutters. Bepalend is of iemand individueel minimaal zijn vooraf vastgestelde gemiddelde heeft behaald. Is dit zo dan krijgt hij het nieuw geschoten gemiddelde opgeplakt voor de nakamp. De onderschutters blijven op hun oude gemiddelde staan. De winnaar van de nakamp hoeft niet persé boven zijn (nieuwe) gemiddelde te hebben geschoten. Een schutter met -2 wint ook als de rest -3 of nog minder heeft gescoord in zijn of haar groep.

Marco & Valerie gefeliciteerd met jullie eerste plaats als team Reslan & Jan gefeliciteerd met jullie tweede plaats als team Valerie gefeliciteerd met je eerste plaats bovenschutter Rene Nuiten gefeliciteerd met je eerste plaats onderschutter Cees gefeliciteerd met je eerste plaats hoogste schutter algemeen


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

Openingstijden: Wo 20:00u-22:00u, Vr 19:00u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now