Gastworkshop Pip Bickerstaffe!


Het bezoek van Pip was een groot succes! We hebben een hele leuke en vooral leerzame avond gehad. We zijn begonnen met een lezing over de historie van de Engelse longbows en pijlen en na een korte pauze zijn we verder gegaan met uitleg over de werking van de boog zelf en hoe je als schutter hiermee kan werken. Onder begeleiding van Pip werd er geschoten, waarbij de beginselen van het symmetrisch gebruik van het lichaam centraal stond.

Ook had Pip een heleboel bogen mee genomen. Mocht je vragen hebben over je gekochte boog, wil je een boog bestellen of heb je andere vragen? Je kan Pip bereiken op dit e-mail adres of op http://www.bickerstaffebows.co.uk/

Pip vond het heel erg leuk om te doen en wil volgend jaar graag nog een keer komen! Dan gaan we wel proberen om er een weekend van te maken, zodat er veel meer tijd is voor een gezellige babbel en een borrel. Dit jaar zat dat qua planning er helaas niet in.

We zijn op dit moment druk bezig om het videomateriaal te verwerken tot een mooi geheel, maar je kan al wel genieten van de foto's die zijn gemaakt.

Pip heeft toegezegd volgend jaar nog een keer een clinic te verzorgen en dan op een zaterdag zodat er meer tijd is voor een praatje etc.

Stuur ons een bericht als je hiervoor alvast op de lijst wil komen. Wij zullen je mailen met meer informatie wanneer dat er is.


12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

Openingstijden: Wo 20:00u-22:00u, Vr 19:00u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now