Klaar!!!


Zaterdag zijn de kastranden voorzien van vloerbedekking en is een aluminium afwerking aangebracht. Tevens zijn de ontbrekende letters boven de wand vastgemaakt. Ook zijn alle metalen spanten aan de linkermuur afgeschermd met hout. De mensen van de manege zorgen nog voor een verfje en een de lambrisering. Daarom hebben we tijdelijk alle resterende materialen voor de schietwand geplaatst. Voor de beginnende schutters is tenslotte met “afval” een doelpak gemaakt die halverwege kan worden geplaatst zodat iedereen tegelijk kan schieten. Er komt er nog één bij. De bijbehorende vierpoten hebben we al eerder gratis opgehaald bij het helaas ter ziele zijnde Prins Hendrik in Breda.

De verlichting moet weliswaar nog geleverd worden maar er kan al geschoten worden zodra de werklui van de manege klaar zijn. De verwachting is medio volgende week. Wellicht donderdag de eerste pijlen?


70 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

Openingstijden: Wo 20:00u-22:00u, Vr 19:00u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now