De laatste loodjes...


Donderdagavond zijn nog wat kleine afwerkingen gedaan. De rechter kastdeur is nu eveneens bekleed. Ook is begonnen met het monteren van de clubnaam boven de wand. Er worden, zoals te zien is, nog een paar letters nageleverd. Tenslotte is een deel van onze Dordtse schietfamilie een kijkje komen nemen. In het echt is het altijd weer net anders dan op de foto’s.

Zaterdagmorgen gaan we verder met de bekleding van de metalen spanten aan de linkermuur. Daarna is het wachten op de levering van de via onze voorzitter gesponsorde verlichting en het opberghok voor het buitenterrein. Indien de overige bouwwerkzaamheden in de zaal dat toelaten hopen we donderdag 31-8 onze eerste pijlen te kunnen schieten. Dan is er sinds de laatste pijlen in Marktzicht op 3 augustus jl. toch puik werk verricht door de leden.


52 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

Openingstijden: Wo 20:00u-22:00u, Vr 19:00u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now