Verven en Afwerken


We zijn inmiddels alweer een paar dagen verder en door de drukte zijn we helaas even niet aan de blog toegekomen.

We hebben ontzettend hard gewerkt en het resultaat mag er zeer zeker zijn. Je hebt eerder al kunnen lezen over de opbouw van de stramietwand en de ombouw. Nu zijn we vooral bezig geweest met schilderen van de ombouw en achterwand en het bekleden van de wand met tapijt. Zodat de extra pijl gaatjes straks niet opvallen... hehehehe....

Voor nu moeten we nog even wachten op de verlichting en de afwerking van de zaal in het algemeen voordat we echt weer kunnen gaan schieten.

Zoals je kan zien hebben we een afscheiding gemaakt op een derde van de wand. Dit 'losse' deel is voor onze compoundschutters. Op deze manier kunnen we dat deel makkelijker wisselen en vervangen als het nodig is.

Naast de schietwand komt er nog een opslagruimte en de doelen die we van HSV Prins Hendrik overgenomen hebben, gaan we opknappen als losse verrijdbare blokken. Zo hebben we genoeg ruimte voor de aankomende aspirant leden op de lijst.

We houden jullie op de hoogte van onze vorderingen! Hier vind je de foto's van deze laatste paar klusdagen bijeen.


79 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

Openingstijden: Wo 20:00u-22:00u, Vr 19:00u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now