Het afbreken is begonnen!


Vandaag zijn we begonnen aan de afbraak van de oude wand. Wat een stof zeg!

Hij heeft zich kranig verweerd al die jaren, maar hij was toch echt op. De pijlen vlogen hier een daar dwars door hem heen. Zijn skelet gaat een nieuw leven tegemoet op de nieuwe locatie met nieuw stramiet en een mooie nieuwe buitenkant. Hier vind je de foto's van vanochtend. Vanavond sjouwen we het nieuwe stramiet naar binnen bij de manege.


38 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

Openingstijden: Wo 20:00u-22:00u, Vr 19:00u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now