Wij gaan verhuizen!


170 jaar lang hebben we met veel plezier geschoten bij Café Marktzicht in Prinsenbeek. Wij waren thuis in de gezellige schutterszaal achterin het café, alwaar verwoed gestreden werd om het koningschap en vele andere clubwedstrijden. De laatste jaren echter, begonnen we toch echt uit ons jasje te groeien en met pijn in ons hart, begon dan toch de zoektocht naar een nieuwe en vooral grotere locatie.

Wij zullen in het mooie Prinsenbeek blijven en wel in Manege Overbos bij de familie Renne.

We hebben hier de beschikking over een voormalige paardenstal van 10 meter breed en ongeveer 40 meter lang. Wij zullen hier een stramietwand van 7,5 meter breed plaatsen met daarop 8-9 schietbanen. Daarnaast is er ook nog ruimte voor een los blok op 10 meter voor de aspiranten. Door de lengte van de zaal kunnen we uiteraard op 18 en 25 meter schieten en daarmee hebben we ook de benodigde ruimte om NHB wedstrijden te kunnen laten plaatsvinden.

Ook hebben we plaats voor flexibele buitenbanen waarbij de short metric (30m-50m) en clout (verste afstand 160m) verschoten kunnen worden.


14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

Openingstijden: Wo 20:00u-22:00u, Vr 19:00u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now