Van de Goorberg beker 2017


De jaarlijkse vd Goorberg wedstrijd is dit jaar gewonnen door Jan Hofman (L). De beker wordt overhandigd door Rene de Wit (R).

Gefeliciteerd Jan!

De van de Goorberg beker is ontstaan vanuit de wens om onder andere nieuwe/beginnende schutters de mogelijkheid te geven om zichzelf te bewijzen en verbeteren. Ipv wie de meeste punten heeft, probeert iedere schutter over zijn jaargemiddelde (competitie gemiddelde) heen te schieten. Jan van de Goorberg (D'n koperen) heeft zo'n 50 tal jaren geleden, met hart en ziel de vereniging nieuw leven ingeblazen. Deze beker is ter nagedachtenis aan Jan in het leven geroepen en wordt trouw ieder jaar geschoten.


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

Openingstijden: Wo 20:00u-22:00u, Vr 19:00u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now