Ad Stevens 50 jaar lid NHB!


Beekse schutter onderscheiden

Ad Stevens (67) uit Prinsenbeek is vanmiddag in de Schutterszaal van Marktzicht onderscheiden voor zijn vijftigjarig lidmaatschap van de Nederlandse Handboogbond. Directeur Teun Plantinga van de bond speldde hem de speld tijdens een speciaal voor het jubileum georganiseerde wedstrijdmiddag op.

Behalve leden van de Prinsenbeekse vereniging Handboogschutterij St. Sebastiaan, waren hierbij ook leden van andere schutterijen uit de regio en oud-leden aanwezig.

Stevens is sinds 1973, toen hij in Prinsenbeek kwam wonen, lid van Handboogschutterij St. Sebastiaan in Prinsenbeek. Daarvoor zat hij bij Soranus in Bavel, waar hij ooit is begonnen met het handboogschieten. Hij is tien jaar ‘keizer’ geweest, een titel die schutters verdienen als ze drie maal achter elkaar clubkampioen (‘koning’) zijn geworden. Plannen om te stoppen met handboogschieten heeft hij na al die jaren beslist niet. ,,Natuurlijk ga ik ermee door. Voorlopig toch nog tien jaar'', lacht hij.


11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

Openingstijden: Wo 20:00u-22:00u, Vr 19:00u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now