Gastworkshops

Het is weer zo ver!

In september verzorgen wij weer een

longbow extravaganza!!!

 

Nee, maar even serieus...

Na het succes van Pip zijn vorige bezoek komt hij, speciaal voor ons, twee dagen naar Nederland om een clinic te verzorgen over het traditioneel/longbow schieten. Dit gaat gebeuren in het weekend van 22 en 23 september op onze buitenlocatie bij Hof van Overveld.

Je kan je opgeven voor één van deze dagen of zelfs allebei! 

 

We beginnen om 10:00u met de geschiedenis van het handboogschieten, de longbow en het bogen bouwen. Na de lunch gaan we verder met schiettechnieken, target, 3D en clout. Rond 16:00u zijn we klaar. Het programma is flexibel dus er is genoeg te doen!

Op deze locatie hebben we de mogelijkheid om buiten op afstand te schieten tot maximaal 150 meter. Ook kunnen we naar binnen als het weer het niet toestaat om lekker buiten te spelen. Je hebt ruim de tijd om gezellig bij te kletsen, voor coaching en om gewoon lekker te schieten.

 

Wil je zelf eens een Engelse longbow of een traditionele flat bow uitproberen? Pip heeft van alles en nog wat bij zich, van licht tot heel zwaar.

 

Ook de boeken zijn weer verkrijgbaar voor de liefhebber! 

Net als de vorige keer is je inschrijving pas geldig na tijdige betaling i.v.m. het beperkt aantal plaatsen dat beschikbaar is. Zodra we je inschrijving binnen hebben sturen we je zo snel mogelijk een bevestiging met onze betalingsgegevens.

Tarieven:

Eén dag: 20 euro

Het hele weekend: 35 euro

 

Er is een minicamping op locatie waar je tegen redelijke prijzen kunt overnachten. Wil je hier meer over weten, geef dit dan aan in het contactformulier. 

Verder is er een mogelijkheid om, voor een klein prijsje, een eenvoudige lunch (soep en belegde broodjes) te nuttigen. Ook hier kun je je voor opgeven in het contactformulier, zodat we weten met hoeveel man we rekening kunnen houden.

Mocht je problemen hebben met het inschrijfformulier kun je eventueel ook opgeven via het contactformulier onderaan de site. Wij sturen alle bevestigingen met de hand, dus het kan zijn dat je niet meteen een antwoord krijgt. 
Heb je na 24 nog niets terug gehoord? Laat het dan even aan ons weten via de mail

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

06-50278980 Jan Hofman (penningmeester)

Openingstijden: Ma 19:30u-22:00u, Vr 19:30u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now