Coronamaatregelen

De coronamaatregelen treffen ons allemaal en ook wij moeten hier een beetje mee leren omgaan als club. Wij zijn inmiddels alweer aan het trainen op het buiten terrein van Alliance d'Amitié en de gezelligheid begint zo weer terug te keren.

Graag willen we jullie erop wijzen dat we, in verband met eventuele controles, zeer streng moeten toezien op naleving van de regels. Je kan je opgeven bij onze secretaris Frank of onze voorzitter René voor de trainingsavonden. Niet opgegeven is geen toegang, ook niet als toeschouwer.
 

Wij zijn natuurlijk ook nog steeds open voor aspiranten. Geef je op via het contactformulier onderaan de website.

Hier nog even de regels zoals opgesteld door de NHB:

  • Maximaal 1 sporter per doelpak/doel gelijktijdig aan de schietlijn of bij de schietpositie.

  • Maximaal 2 sporters per doelpak/doel per schietbeurt. (Met schietbeurt wordt bedoeld de periode tussen het halen van de pijlen).

  • Niet gelijktijdig bij het doelpak voor het uittrekken van de pijlen. Geef elkaar de ruimte en trek alleen je eigen pijlen uit.

Denk aan jezelf en denk aan elkaar, want samen komen we er wel!

We zien jullie graag weer op onze traningsavonden maandag en vrijdag van 19:00 tot 21:00

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

Openingstijden: Wo 20:00u-22:00u, Vr 19:00u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now