Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

06-50278980 Jan Hofman (penningmeester)

Openingstijden: Ma 19:30u-22:00u, Vr 19:30u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

26 Aug 2017

Zaterdag zijn de kastranden voorzien van vloerbedekking en is een aluminium afwerking aangebracht. Tevens zijn de ontbrekende letters boven de wand vastgemaakt. Ook zijn alle metalen spanten aan de linkermuur afgeschermd met hout. De mensen van de manege zorgen nog voor een verfje en een de lambrisering. Daarom hebben we tijdelijk alle resterende materialen voor de schietwand geplaatst. Voor de beginnende schutters is tenslotte met “afval” een doelpak gemaakt die halverwege kan worden geplaatst zodat iedereen tegelijk kan schieten. Er komt er n...

25 Aug 2017

Donderdagavond zijn nog wat kleine afwerkingen gedaan. De rechter kastdeur is nu eveneens bekleed. Ook is begonnen met het monteren van de clubnaam boven de wand. Er worden, zoals te zien is, nog een paar letters nageleverd. Tenslotte is een deel van onze Dordtse schietfamilie een kijkje komen nemen. In het echt is het altijd weer net anders dan op de foto’s.

Zaterdagmorgen gaan we verder met de bekleding van de metalen spanten aan de linkermuur. Daarna is het wachten op de levering van de via onze voorzitter gesponsorde verlichting en het opber...

20 Aug 2017

We zijn inmiddels alweer een paar dagen verder en door de drukte zijn we helaas even niet aan de blog toegekomen.

We hebben ontzettend hard gewerkt en het resultaat mag er zeer zeker zijn. Je hebt eerder al kunnen lezen over de opbouw van de stramietwand en de ombouw. Nu zijn we vooral bezig geweest met schilderen van de ombouw en achterwand en het bekleden van de wand met tapijt. Zodat de extra pijl gaatjes straks niet opvallen... hehehehe....

Voor nu moeten we nog even wachten op de verlichting en de afwerking van de zaal in het algemeen voorda...

16 Aug 2017

Hier vind je de foto’s van vandaag. Je kunt zien dat verbouwen ook risico’s met zich meebrengt. Onze voorzitter moest verbonden worden.

We zijn al heel ver. De kast onder de wand is vrijwel klaar en ligt al vol met reserve stramiet stroken. Ook de elektriciteit bij de wand is aangelegd. Morgenmiddag 13.00 uur gaan we verder met het boven gedeelte en daarna de kast naast de schietwand.

14 Aug 2017

Nu nog de ombouw maken en verlichting hangen en we kunnen weer schieten. We hebben met zijn allen heel hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen en we zullen zelf deze week al best een voorzichtig pijltje kunnen  schieten.

We hebben uiteindelijk plaats voor 10 banen op 18 meter en 6 op 25 meter. Al met al een mooie hoeveelheid en flink groter dan we hadden.

Hier zijn de foto's van vandaag.

14 Aug 2017


 

Het eerste framewerk zit vast. 
 

11 Aug 2017


 


Ad Stevens heeft vandaag voor de laatste keer het licht uitgedaan. De schutters zaal is leeg en schoon geveegd. 170 jaar lang hebben leden van onze vereniging hier met plezier geschoten. Eerst buiten onder de lindeboom en later overdekt in de zaal. Dit is het einde van een era en het begin van een nieuwe.
 

We hebben besloten om onze lindeboom toch maar niet mee te nemen. Die mag lekker op het terras blijven staan. ;)

Namens iedereen die hier met ons heeft geschoten, bedankt voor alle goede zorgen en mooie tijden.

10 Aug 2017

Het nieuwe stramiet staat binnen, droog en wel. Morgen/dit weekend gaan we het stalen frame uit elkaar halen en verplaatsen naar de manege.

Zoals je kan zien, wordt er hard gewerkt aan de zaal. We houden de layout van de ruimte nog een beetje geheim, maar aan de hand van de foto's kan al een goede indicatie krijgen van de ruimte die we hier binnen zullen hebben.

Hier zijn de foto's.

10 Aug 2017

Vandaag zijn we begonnen aan de afbraak van de oude wand. Wat een stof zeg!

Hij heeft zich kranig verweerd al die jaren, maar hij was toch echt op. De pijlen vlogen hier een daar dwars door hem heen. Zijn skelet gaat een nieuw leven tegemoet op de nieuwe locatie met nieuw stramiet en een mooie nieuwe buitenkant.

Hier vind je de foto's van vanochtend. Vanavond sjouwen we het nieuwe stramiet naar binnen bij de manege.

3 Aug 2017

Jaja een diepe filosofische uitspraak vinden jullie niet?

De afbraak is begonnen op de laatste dag schieten. Vanaf nu gaan we de wand strippen en ombouwen zodat hij op de nieuwe locatie een mooi nieuw jasje en nieuw stramiet kan krijgen.

Please reload

Recente berichten

26 May 2019

27 Apr 2019

Please reload

Archief
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now