Van de Goorberg beker 2017

De jaarlijkse vd Goorberg wedstrijd is dit jaar gewonnen door Jan Hofman (L). De beker wordt overhandigd door Rene de Wit (R). Gefeliciteerd Jan! ​ De van de Goorberg beker is ontstaan vanuit de wens om onder andere nieuwe/beginnende schutters de mogelijkheid te geven om zichzelf te bewijzen en verbeteren. Ipv wie de meeste punten heeft, probeert iedere schutter over zijn jaargemiddelde (competitie gemiddelde) heen te schieten. Jan van de Goorberg (D'n koperen) heeft zo'n 50 tal jaren geleden, met hart en ziel de vereniging nieuw leven ingeblazen. Deze beker is ter nagedachtenis aan Jan in het leven geroepen en wordt trouw ieder jaar geschoten.

Koningsdag

Koningsdag 2017 was weer een groot succes! Wij stonden met onze stand in het Park Overbos in Prinsenbeek. Veel mensen hebben geschoten èn genoten. Dank jullie allen voor de gezelligheid en graag bedanken wij ook onze sponsors: Speelgoedhuis van Uum voor de sponsoring van de kinderprijs Het Chocohuys voor de heerlijke chocolade tabletten Mevrouw de Klerk voor de lekkere koffie en De Albert Heijn voor de verzorging van onze lunch Volgend jaar staan we er weer. Tot die tijd zijn geïnteresseerden ook welkom bij ons op de vereniging op dinsdag- of donderdag avond. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan de site.

Contact

Als je eens wat meer wilt weten over handboogsport dan ben je bij deze van harte uitgenodigd op onze trainingsavonden. Je kan "onder de boog" en "aan de meet" staan onder begeleiding van onze ervaren schutters. Boog en pijlen staan voor je gereed. Laat ons weten wanneer je komt?

​06-51524546 Frank Burm (secretaris)

06-50278980 Jan Hofman (penningmeester)

Openingstijden: Ma 19:30u-22:00u, Vr 19:30u-22:00u

Locatie: Jeugdland Ulvenhout

HBV Sint Sebastiaan Prinsenbeek: Verenigingsnummer 1066, regio 107, rayon 2 / Kvk nr: 40281076 / Rekening nr: NL91RABO0142508780

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now